Om os

Allaboutcows er stiftet af Mads Holm Danielsen i maj 2013.

Virksomhedens idegrundlag:

“Allaboutcows markedsfører og sælger specialprodukter som fodertilskud til landbrugssektoren i ind- og udland.
Produkterne som markedsføres er udelukkende produkter som dokumenterbart giver merværdi til vores kunder”

Mads Holm DanielsenMads Holm Danielsens baggrund for at drive virksomheden er følgende:

Har siden sin fødsel været beskæftiget omkring kvæg, dels som selvstændig landmand i 10 år, som fodersælger og direktør i grovvarebranchen, som kvægavlsrådgiver såvel i international sædselskab som skandinavisk kvægavlsforening, og ikke mindst som mineralrådgiver i over 6 år hos en af de store mineral leverandører i Danmark.

Derudover er Mads Holm Danielsen initiativtager til importen af Heatime produkterne i Skandinavien, og dette arbejde har givet Mads Holm Danielsen megen stor rejseaktivitet såvel i Norge, Sverige og også Tyskland.

På disse rejser ude hos de enkelte landes mælkeproducenter er der vendt og set mangt og meget.

Sætningen:

“Bonde taler til bonde høres ofte, og det er for virksomheden essentiel at kommunikationen slår igennem til den enkelte mælkeproducent.”

Via Mads Holm Danielsen indsigt i avlsarbejdet, kombineret med de tiltag der er sat i gang vedr. management gør også at fokus på helhedsløsninger er høj.

Kontakt Mads Holm Danielsen på mobil +45 2146 2046 eller via kontaktformularen


Jakob Brink Kaisen 

Mads Holm Danielsen

Jakob begyndte her den 1. september 2017 som produktkonsulent, og hjælper med at rådgive og sælge vores produkter til Dansk Kvægbrug.
Han er født og opvokset på en kvæggård, og efterfølgende har han uddannet sig til landmand på Ribe Kjærgård Landbrugsskole. Derudover har han også en HHX uddannelse fra Vejen Business College.

Jakob Kaisen har været ansat på diverse kvæggårde i Danmark, men har også været i såvel Rusland som Afrika og arbejdet med diverse Agro projekter. Senest har Jakob været ansat i grovvarebranchen her i Danmark.

Jakobs baggrund med såvel praktisk og teoretisk baggrund indenfor vores erhverv, gør at han tænker på helhedsorienteret løsninger, til gavn for vores kunder. Vi håber at Dansk Kvægbrug vil tage godt imod Jakob Kaisen Jørgensen fra Allaboutcows.

Jakob kan kontaktes på:
Mobil: +45 53 39 06 50
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lena Villum Eliasen

Mads Holm Danielsen

Lena startede som kontorassistent hos os 1/8-2018. Lenas opgaver er at lave det daglige regnskab, koordinering af messer og modtagelse af ordre pr. telefon.

Lena er uddannet Akademiøkonom Detail inkl. lederuddannelse hos McDonalds. Efterfølgende har Lena været 8 år hos Salling Group som leder af kundeservice i Føtex.

Kort sagt, Lena´s opgave er at have en masse i bolde i luften på en gang.

Lena kan kontaktes på:
Mobil: +45 23 60 05 30
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Denne webside benytter cookies til at samle statistik og til at forbedre websiden